С много смях, акустична музика, изключително интересно  стендъп комеди шоу,

...
С много смях, акустична музика, изключително интересно  стендъп комеди шоу,
Коментари Харесай

Най-обичаните български гласове пълнят зимната програма на The Room bar & kitchen

С доста смях, акустична музика, извънредно интересно  стендъп комеди шоу, представенo от провокативния и доста автентичен музикант и актьор Димитър Туджаров – Шкумбата започва  зимният сезон на The Room bar & kitchen - Варна.

Предпочитаният клуб на варненци и посетители на  града от разнообразни генерации се намира в централната част града на ул. " Тодор Каблешков "  40, разполага с над 120 места, комфортен паркинг и посреща посетители за утринно кафе, закуска, обяд и вечеря със свежи кулинарни изкушения, подбрани питиета и истински хрумвания на елегантната си сцена. 

В зимната си особено създадена стратегия The Room bar & kitchen още веднъж събира звезди от първи ешелон на българската музикална и артистична просвета.

На 30 ноември вечерта почитателите на именитата група „ Диана експрес ” ще осъществят почитател среща и ще участват на бутиков концерт на групата на изключителния композитор   Митко Щерев, които дружно с Илия Ангелов ще показват и последния албум на групата.  В нощта на филмовата музика,  на топ шлагерите на огромния композитор в The Room bar & kitchen готвят и специфични кулинарни изкушения, похвали и приятни изненади.

През сезона в елегантната конюнктура в идващите месеци  ще си дадат среща и редица млади и изявени актьори и музиканти: Дичо - 13 декемрви , Дел падре  на 20 декември със своята невероятна латино фиеста, следват Петте сезона и хитовия композитор Стефан Диомов, звездите от телевизионните формати Иво Донев, Атанас Кателиев, Свет Георгиев, рок дивата Роберта, тематични диджей празненства. 

Новото в програмните партньорства на екипа на  The Room bar & kitchen е, че към предложенията за корпоративни коледно - новогодишни празненства одобряват идеите  на своите гости  и обезпечават присъединяване на звезди от всички сфери на българската просвета.

В Новогодишната нощ не един, а двама известни реализатори ще се погрижат за положителното въодушевление на гостите на The Room bar& Kitchen.  Предложението за Новогодишната нощ и повече елементи за идните прояви и настоящи промоции ще получите от  страница на заведениетовъв фейсбук:  https://www.facebook.com/TheRoom.Bar.Kitchen/  

Заведението се намира в централната част на Варна на ул. " Тодор Каблешков "  40   

Тел за резервации: 088 402 5721 

 

* обява

 

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР